dissabte, 12 de desembre del 2015

Ponencia 3a Jornada d'escoles solidàries - English time!

Ponencia 3a Jornada d'escoles solidàries - English time!


L'altre dia vaig tenir el gran honor d'exposar davant dels companys educadors de diferents nivells educatius el que duc a terme enguany a l'escola, el projecte d'anglès (que sense la col·laboració de les meves companyes seria imposible).




Gràcies a aquest fet, es traspasa la frontera de les aules i podrem veure que es el que es fa en una sessió.







Notícies publicades a les xarxes socials i premsa escrita:

Notícia extreta de www.paeria.es

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA, L'EDUCACIÓ I ELS ESPORTS

Les Escoles Bressol Municipals d’Albarés i Raimat han participat en la tercera Jornada d’Escoles Solidàries del projecte Implica’t, que s’ha celebrat aquest matí a l’Aula Magna de l’IEI, a favor dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, pels quals s’han recollit aliments i medicaments. Les dues escoles municipals, implicades amb la Carta de la Terra, han participat en la presentació d’experiències, conjuntament amb altres centres educatius.
La jornada, a la qual hi ha assistit la tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, s’ha iniciat amb la presentació de la ponència del director de la Càtedra Unesco de la Universitat de Lleida, Josep Maria Llop, sobre ‘Ciutats Intermèdies; Urbanització i Desenvolupament. Mètode de Formació i capacitació de Pla base’.

Implica’t+ és un projecte transversal que vol educar pel canvi de les relacions socials i ambientals actuals. Tanmateix, aspira a fomentar la cultura de la pau i el respecte, amb el convenciment que podem fer del nostre planeta un lloc on tothom tingui les mateixes oportunitats i sigui feliç, un món sense desigualtats econòmiques, culturals i educatives, un món millor.

El projecte Implica’t és fruit d’un equip de persones vinculades al món de l’educació, que, de la mà de la dinamitzadora Maria del Mar Lluelles, han fet possible un projecte de solidaritat per treballar aquests valors a les aules amb els infants i els joves, i estendre aquesta mirada de compromís social per transformar l’educació.

Amb aquest objectiu, les persones implicades aposten per fer evident a les aules els principis de La Carta de la Terra, per tal de promoure alternatives i fer una crida a l’acció per aconseguir una conscienciació d’allò que hom anomena una ètica planetària, un compromís personal, amb els altres i amb la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada