Fem pa català tot experimentant
Avui hem decidit fer pa experimentant amb la
seva creació i la massa.
Ingredients:
- 250 mg. De farina de panís (Sense gluten! Recordem que estem fent l’activitat amb un infant de 5 mesos i encara no te el gluten introduït, a part de la conscienciació i solidaritat cap als celíacs).
- 250 ml. D’aigua
- Colorant alimentari (al ser la diada de Catalunya hem escollit els colors vermell i groc).
Procediment:
Posar l’aigua en un bol i la farina, es remena
tot fent que no quedin grumolls i desprès es fan dos munts, en un s’afegeix el
colorant vermell i en l’altre el colorant groc.
ALERTA! El colorant també ha de ser sense
gluten!!!!
Llavors es deixa en munts per experimentar amb
la textura però reservem una mica de la barreja per a desprès coure-ho (que no
estigui manotejat).
Quan l’activitat s’ha acabat.... posem en un
bol la resta de massa sobrant i la posem 5 minuts al microones i....
Ja ens podem menjar el pa!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada