dijous, 29 d’octubre del 2015

dilluns, 26 d’octubre del 2015

diumenge, 25 d’octubre del 2015

Pinyes de Nadal

Avui.... aprofitant que teníam les pinyes própies de la tardor.... i que l'Aleix (4 anys ) volía pintar amb pintura.... he pensat: per què no?!

Però hem aprofitat per a fer una prova.... un detall de nadal... i la veritat es que ha quedat tant bé...que ja tenim la feina feta!

Júlia ( 6 mesos ) ha tocat la pintura i la pinya... i tot ha anat cap a LA BOCA!!!! 😉 Normal per l'edat.

Més endavant ho tornarem a fer... a veure com va!

dilluns, 12 d’octubre del 2015

English flag

Avui he elaborat dues banderes angleses.
Una per a posar al davantal, va engantxada amb velcro, mentre que l'altra es com un "tocado".... típic anglés jejejeje

L'objectiu? Captar l'atenció dels infants i de manera subliminal que reconeguin mitjançant les banderes que en aquell moment determinat, la llengua que parlo és la que es correspon a la bandera: anglès.

Ja us diré si funciona!
Salut!!!

dimecres, 7 d’octubre del 2015

Experimentem amb els fruits de la tardor 2

Experimentem amb els fruits de la tardor 2



Imatges de l'Escola Bressol Municipal Magraners (Lleida)

Good morning Mr. Rooster! song

Good morning Mr. Rooster! song


Al matí ens diem "bon dia"! doncs...perquè no fer-ho també en llengua anglesa?
La cançó que utilitzo és aquesta:


Per a cantar aquesta cançó, m'ajuda el gall... al igual que per a dir "hello" els infants aprenen a dir bon dia i com es diu gall en anglès.

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Hello song

Hello song


Per a dir "Hola" empro aquesta cançó, però amb l'ajuda de la Miss Cow!


Val a dir, que amb aquesta cançó aconsegueixo que aprenguin a saludar, com es diu vaca en anglès i és molt bonic i oportú ja que es una manera d'iniciar les sessions amb alegria i energia.

dissabte, 3 d’octubre del 2015

Idea de programació d'anglès a Educació infantil ( primer cicle)

Idea de programació d'anglès a Educació infantil ( primer cicle)


Aviat penjaré la programació...s'està envastant! on els nadons també seran protagonistes... per ser mes petits no son menys importants!

Tió/ Tronc de Nadal

Tió/ Tronc de Nadal

Us presento el meu particular tió de Nadal o tronc de Nadal, en funció de cada casa i família. 
Amb ell podem fer un clauer, penjoll o com jo l'empro més... una capsa de cançons. Tant senzill com els passos que es veuen a la imatge:

 

I un cop fet... ja es pot cantar la cançó!!!!

Toc, toc

Toc, toc

Toc, toc, qui hi ha?... pot ser emprat com a joc de falda, com a joc per a descobrir noves emocions (la descoberta, la sorpresa, la il·lusió, la por de que sortirà de l'ou...).

Es tan senzill com reutilitzar una pinça d'estendre la roba que tinguem per casa i pensar quin element volem que l¡infant trobi.... en aquest cas un pollet... doncs lo coherent es que el pollet surti d'un ou... que es l'element que amaga la sorpresa. Però compte!!!! podem ser creatius també eh! no cal estar lligats i condemnar als infants a una realitat "ral" podem fer un cotxe i que dins (darrera en quest cas) hi hagi un gat!, perquè no? el mon de la imaginació no te límits!


 

A tenir en compte: es necessiten pinces bastant llargues i que no siguin molt dures...sinó dificultarà a l'infant dur a terme el seu propi joc. 

divendres, 2 d’octubre del 2015

what's the weather like today?

what's the weather like today?


Mà amb argil·la

Mà amb argil·la

Aquesta és la mostra que vaig portar a l'escola. Vaig emprar al meu fill Aleix ( llavors tenia 2 anys) com a "conillet d'indies".

Finalment aquesta activitat la vam dur a terme a l'aula de nadons ( infants d'entre 4 i 11 mesos) com a regal de Nadal a les famílies.

És obvi que es tracta d'una activitat dirigida, però és una primera oportunitat per a que els infants d'aquestes edats primerenques toquin i experimentin amb la nova sensació d'aquest material " difdrent" i nou.