dilluns, 29 de febrer del 2016

Pinotxo de fofucha

Pinotxo de fofucha


La futura nova creació:


Per a les sessions d'anglès dedicades al Projecte comú d'en Pinotxo.... una fofucha que m'ajudarà a projectar amb l'antic "cinexin" un conte molt especial.

Tale box

Tale box


Com cada setmana...una ha d'innovar! avui m'he aixecat amb la idea de fer una capsa de contes.... així que he re aprofitat la capsa de Nadal i li he canviat "la portada". El resultat:



D'aquesta manera, puc amagar els contes i/o els personatges dins i van apareguen màgicament...perquè aquestes sessions d'anglès estan plenes de màgia!!!!

dimarts, 23 de febrer del 2016

Construim un cotxe reciclant una capsa

Construim un cotxe reciclant una capsa

Avui l'Aleix s'ha aixecat amb la idea de construïr un cotxe aprofitant les capses de cartró que vam emprar per a la mega construcció del seu pre-aniversari.

Ha agafat la capsa i li ha posat la pilota dins (es el seient... jo no ho veig còmode... però... jajaja), llavors ha clavat un rotulador i amb un altre tros de cartró ha fet el volant!!

Ja em disculpareu, però s'ha de ser molt creatiu i tenir molta imaginació per a fer la construcció que ha fet!!! sols ens ha demanat ajuda per a que li talléssim els trossos de cinta adhesiva.




Corona: Angry birds amb foam

Corona: Angry birds amb foam

Com que a l'Aleix(3 anys a punt dels 4) li encanta els "Angry birds" doncs la corona d'aniversari d'enguany gira al voltant d'aquesta temàtica.







dilluns, 22 de febrer del 2016

Decorem galetes

La creativitat també es pot plasmar a la cuina

Experimentació amb la foscor i els leds de colors

Disfresses

Plàstica: fem ús del cavallet

Plàstica amb ceres: dibuix lliure

Matemàtiques: Causa - efecte

Matemàtiques: Causa - efecte


dijous, 18 de febrer del 2016

Experimentació amb pela de taronja

Experimentació amb pela de taronja

Això és una activitat 2 en 1!

Per una banda tenim peles de taronja triturades i senceres.. per a experimentar amb tots els sentits. I per l'altra banda.... podem emprar els trossos de pela per a plasmar plàsticament els nostres pensaments.
Un cop sec....queda una textura dura i rugosa.

dilluns, 15 de febrer del 2016

Plàstica amb gomets

Plàstica amb gomets


Un foli, gomets, rotuladors i.... imaginació al poder!!!!
El resultat:
Aleix (4 anys)

dissabte, 13 de febrer del 2016

Ampolles sensorials: els colors

Ampolles sensorials: els colors

 Aquest tipus de material es genial! m'encanta!

Es tan senzill com agafar una ampolla buida, omplir-la d'aigua i inserir colorant alimentari o paper pinotxo. Llavors peguem el tap amb silicona (per  que l'infant no aboqui el contingut d'aquestes)... i preparats/des per a experimentar!!!!

 

Es pot treballar infinitat de coses, els colors, la llum, com la llum travessa els elements que hi han dins l'ampolla, la coloració de l'aigua, el pes (posar més o menys aigua), el reutilitzar una ampolla que anava a la brossa per a crear un element de joc... 

com dic sempre: imaginació al poder!